Daftar Irregular Verb Beserta Artinya


GAMBAR yang dirakamkan oleh Horkin menunjukkan imej hantu di Istana Gwrych, utara Wales.

ABERGELE, Wales Seorang jurugambar, Kevin Horkin telah merakamkan gambar menyeramkan yang menunjukkan hantu seorang wanita muda di tingkap sebuah istana terbiarl di utara Wales, lapor sebuah akhbar semalam.

Gambar itu dirakamkan di lokasi yang dianggap antara paling berhantu di Britain, Istana Gwrych yang terletak di Abergele, Utara Wales.

Imej itu mencetuskan misteri kerana secara realitinya manusia tidak boleh berdiri di tepi tingkap tersebut kerana lantainya sudah pecah.

Horkin, 48, yang juga pemilik sebuah syarikat memberitahu dia melihat imej hantu itu semasa memuat turun gambarnya.

Ia merupakan hari yang dingin semasa saya pergi ke istana itu tetapi ia seakan-akan panas apabila saya berada berhampiran bangunan, kata Horkin.

Horkin percaya imej itu ialah seorang wanita yang pernah tinggal di istana berkenaan.

Dia bercadang untuk menyiasat dengan lebih lanjut mengenai imej itu dengan pasukan mencari hantu.

Istana itu dibina pada tahun 1819.

  • Luna Maya dan Cut Tari Dikabarkan Sudah Jadi Tersangka Loh, Benarkah ?

    Luna Maya dan Cut Tari Berita gosip selebriti hari ini – Gosip artis luna maya dan cut tari tentang pengakuan video pornonya dengan Ariel Peterpan sudah ada perkembangan, katanya sudah jadi tersangka. Benarkah ? Setelah Ariel Peterpan ditetapkan sebagai tersangka, kini dua lawan main dalam video...
  • Prediksi Semifinal EURO 2012 : Tebak Skor Portugal vs Spanyol ?

    Prediksi pertandingan semifinal EURO 2012 untuk laga pertama Kamis, (28/6) yang mempertemukan Spanyol vs Portugal akan menjadi lebih menarik jika melihat dari sosok pemain Christiano Ronaldo. Kapten Portugal tersebut mempunyai ambisi yang besar untuk menjebol gawang Spanyol untuk pertama kalinya. Dua...