Pendaftaran Mahasiswa Baru Poltekes 2 Tahun 2014 2015 Jakarta


GAMBAR yang dirakamkan oleh Horkin menunjukkan imej hantu di Istana Gwrych, utara Wales.

ABERGELE, Wales Seorang jurugambar, Kevin Horkin telah merakamkan gambar menyeramkan yang menunjukkan hantu seorang wanita muda di tingkap sebuah istana terbiarl di utara Wales, lapor sebuah akhbar semalam.

Gambar itu dirakamkan di lokasi yang dianggap antara paling berhantu di Britain, Istana Gwrych yang terletak di Abergele, Utara Wales.

Imej itu mencetuskan misteri kerana secara realitinya manusia tidak boleh berdiri di tepi tingkap tersebut kerana lantainya sudah pecah.

Horkin, 48, yang juga pemilik sebuah syarikat memberitahu dia melihat imej hantu itu semasa memuat turun gambarnya.

Ia merupakan hari yang dingin semasa saya pergi ke istana itu tetapi ia seakan-akan panas apabila saya berada berhampiran bangunan, kata Horkin.

Horkin percaya imej itu ialah seorang wanita yang pernah tinggal di istana berkenaan.

Dia bercadang untuk menyiasat dengan lebih lanjut mengenai imej itu dengan pasukan mencari hantu.

Istana itu dibina pada tahun 1819.

  • Lowongan Kerja Juli 2013 PT Bank Mega Syariah Indonesia

    Lowongan Kerja Juli 2013 PT Bank Mega Syariah Indonesia – Berawal dari sebuah perbankan yang bernama PT Bank Umum Tugu, Bank Mega Syariah kini telah berani bersaing dengan perbankan syariah lainnya yang telah ada terlebih dahulu. Bank Syariah ini dalam pelaksanaan kegiatan perbankannya memegang...
  • Lowongan kerja PT. Angkasa Pura Hotel Oktober 2013

    PT. Angkasa Pura Hotel is one of subsidiary company of PT. Angkasa Pura 1 (Persero). PT. Angkasa Pura Hotel provides hotel facilities and the other hospitality service with international standards. We are looking for the best and the brightest candidates for join and grow with us as:1. Jr. Manager...